Theater

Wij bieden een programma hoogwaardige theaterstoelen welke reeds in grote en kleine theaters en schouwburgen in Nederland en België geplaatst zijn. Naar kwaliteit, comfort, afwerking en technische functionaliteit kunnen onze theaterstoelen zich meten met de marktleiders in de Benelux.

Van een goede theaterstoel verwacht u dat deze actief zit, maar ook een groot en ergonomisch zitcomfort biedt. Bovendien moet de stoel in verschillende uitvoeringen bestaan en zich probleemloos kunnen aanpassen aan de specifieke eisen van de zaal. De noden van een theaterzaal zijn immers velerlei: maximaal aantal zetels, zichtlijnen, onmogelijke hoeken in bestaande bouw, microventilatie, uitstraling, verplaatsbaar voor mindervaliden, ...

Voor elk van deze wensen en uitdagingen bieden wij u een op maat gemaakte oplossing, met oog voor de kostprijs, het design en technische eisen.

Advies

U zult merken, naast het verwerken van staal, hout, schuim en stoffen zijn wij ook zeer goed thuis op het gebied van adviezen wanneer het gaat om zitten en zichtlijnen. Raadpleeg ons daarom voordat u definitief een besluit neemt over een nieuw te bouwen bioscoop of een ingrijpende verbouwing. Wij denken graag stap voor stap met u mee.

Referenties

Wij hebben in de loop der jaren als agent mogen meewerken aan een aantal mooie, toonaangevende projecten. Onze uitgebreide referentielijst kunt u via de link bekijken.

Seating Partners

  • Stacks Image 15381
  • Stacks Image 15383
  • Stacks Image 15385
  • Stacks Image 15387
  • Stacks Image 15389
  • Stacks Image 15391