Bioscoop
  • Stacks Image 2597

    Link

Bioscoop / Filmhuis

De wensen en eisen van een bioscoopzaal zijn velerlei: maximaal aantal zitplaatsen, beleving, zichtlijnen, mogelijkheden voor servicebioscoop, ... Wij bieden u met onze fabrikanten een voor u op maat gemaakte oplossing, met oog voor kostprijs, het design en technische eisen.

Van een goede bioscoopstoel verwacht u dat deze comfortabel zit en een groot en ergonomisch zitcomfort biedt.

Bovendien moet de stoel in verschillende uitvoeringen bestaan en zich probleemloos kunnen aanpassen aan de specifieke eisen van de zaal. De wensen en eisen van een bioscoopzaal zijn immers velerlei: maximaal aantal zetels, beleving, zichtbaarheid, mogelijkheden voor servicebioscoop, ...

Wij bieden u met onze fabrikanten een voor u op maat gemaakte oplossing, met oog voor kostprijs, het design en technische eisen.

Advies

U zult merken, naast het verwerken van staal, hout, schuim en stoffen zijn wij ook zeer goed thuis op het gebied van adviezen wanneer het gaat om zitten en zichtlijnen. Raadpleeg ons daarom voordat u definitief een besluit neemt over een nieuw te bouwen bioscoop of een ingrijpende verbouwing. Wij denken graag stap voor stap met u mee.

Referenties

Wij hebben in de loop der jaren als agent mogen meewerken aan een aantal mooie, toonaangevende projecten. Onze uitgebreide referentielijst kunt u via de link bekijken.

Mayer Seating Partners

Mayer Seating Partners is ruim 20 jaar actief op de markt als commercieel technisch adviseur bij de inrichting van theaters, schouwburgen, bioscopen, universiteiten en hogescholen.

Contact

Bij vragen over de uitvoerbaarheid van uw wensen in uw project, het bezoeken van een referentie of om algemene documentatie te ontvangen staan wij graag tot uw dienst.

KinoExport

Specialist op gebied van ontwerp, productie en installatie van vaste bestoeling. Het volledige proces vanaf schets tot uiteindelijke productie vindt plaats in de eigen fabriek.