Auditorium
  • Stacks Image 2343

    Link
  • Stacks Image 2344

    Caption Text

    Link

Auditorium

Wij bieden een programma hoogwaardige auditoriumstoelen welke reeds in tientallen projecten in Nederland en België geplaatst zijn. Naar kwaliteit, comfort, afwerking en technische functionaliteit kunnen onze stoelen zich meten met de marktleiders in de Benelux.

Een goede conferentiezetel wordt gekenmerkt door een zeer comfortabele, maar actieve zitpositie.

Veelal moeten allerhande technische accessoires zoals vertaalapparatuur, schrijftablet, microfoon, netwerkaansluitingen, et cetera worden voorzien.

Wij bieden u met onze fabrikant een voor u op maat gemaakte oplossing, met oog voor kostprijs, het design en technische eisen.

Advies

U zult merken, naast het verwerken van staal, hout, schuim en stoffen zijn wij ook zeer goed thuis op het gebied van adviezen wanneer het gaat om zitten en zichtlijnen. Raadpleeg ons daarom voordat u definitief een besluit neemt over een nieuw te bouwen zaal of een ingrijpende verbouwing. Wij denken graag stap voor stap met u mee.

Referenties

Wij hebben in de loop der jaren als agent mogen meewerken aan een aantal mooie, toonaangevende projecten. Onze uitgebreide referentielijst kunt u via de link bekijken.

Mayer Seating Partners

Mayer Seating Partners is ruim 20 jaar actief op de markt als commercieel technisch adviseur bij de inrichting van theaters, schouwburgen, bioscopen, universiteiten en hogescholen.

Contact

Bij vragen over de uitvoerbaarheid van uw wensen in uw project, het bezoeken van een referentie of om algemene documentatie te ontvangen staan wij graag tot uw dienst.

KinoExport

Specialist op gebied van ontwerp, productie en installatie van vaste bestoeling. Het volledige proces vanaf schets tot uiteindelijke productie vindt plaats in de eigen fabriek.